Kontakt os på telefon: 70 22 04 62

Ai Pozzi Village Spa Resort - Hotel

Tilbage
onsdag 18 oktober, 7 dage, 2 personer, halvpension

Så vi kan vise dig den rigtige pris.

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Ai Pozzi Village Spa Resort - Hotel

7,7

Ai Pozzi Village ligger i Loano ved Middelhavet i Italien og  er lige ved at være toppen af kransekagen på den italienske  blomsterriviera.Feriecentret er nyopført i 2012 og består af 80 lejligheder og et antal hotelværelser. På stedet finder du alt, hvad hjertet kan begære: reception, fælles opholdsrum, restaurant med lokalt og internationalt køkken, bar, have, solterrasse, gratis wi-fi og internetpunkt, legeplads, legerum for både børn og voksne, minimarked, stor swimmingpool med børnedel, tennisbaner og privat badestrand. Fra 14/6 til 11/10 2014 er der gratis adgang til stranden, hvor også fælles badekabiner er inkl. i lejeprisen, mens parasoller og solstole kan lejes. En offentlig p-plads findes ved siden af centret, mens der kan lejes garageplads i selve  centret. Ai Pozzi byder ligeledes på et stort wellness-center med indendørspool, jacuzzi, sauna, tyrkisk bad m.m. Børn under 17 år har kun adgang til wellness-centret kl. 10-13 og kun i selskab med en voksen og kun i swimmingpoolen. Benyttelsen er inkl. i lejeprisen, dog skal der betales for evt. massage, solarium og skønhedsbehandlinger.De lækre hotelværelser er udstyret med aircondition, minibar, sat-TV og balkon.Alle indkvarteringer i Loano er inklusiv FamFun pakken, så du kan opleve endnu mere på din f...

Læs mere

Afslapning på stranden eller aktiv sammen med børnene, det er hvad FamFun handler om. FamFun tilbydes fra 1. Juli t/m 1. September 2017, og er kun for Sunwebs gæster.

Mere information

HVOR GÅR TUREN HEN? Er FamFun lige noget for dig, men er du i tvivl om hvilken destination?

SÅ SE HER

… Og se alle vores FamFun destinationer

[ACCO_SEARCHFEATURE_FAMFUN_DESCRIPTION_BUTTOM_LEFT]

  • Nyt kompleks
  • Flot wellness-center
  • Privat strand

Faciliteter

  • Moderne indrettet overnatningssted
  • Reception (er åben 24 timer i døgnet)
  • Safetybox (på værelset)
  • Lobby

Flere faciliteter

Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til strand ca. 1 kilometer
  • Afstand til centrum ca. 950 meter

Læs mere

Forplejning

Halvpension

Vis priser & bestil
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=100860


Deltagere

Indtast dine oplysninger om deltager antal, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegninger.

(fra 17 år)
(2-16 år)
(0 til 1 år)