figure element

Sunweb Cykelferie

Sunweb tager dig med til de de smukkeste og mest populære steder, for en fantastisk cykelferie!

Calpe er et af de bedste steder i Europa, når det handler om cykelferier. Fra marts til maj besøger mange cykel entusiaster dette område. Den smukke natur, de sikre men udfordrende veje og god chance for godt vejr, gør dette område til en popluær destination.

Sammen med personalet fra World Tour Team Sunweb 2017, udvælger vi de smukkeste træningsturer. Disse turer kan findes gratis I Sunweb Cycling Center.

Sunweb Cycling Center

Som noget nyt i 2017 har vi Sunweb Cycling Center. Her kan du henvende dig for information omkring turerne som Sunweb tilbyder (via gpx-filer). Her kan du også leje en pragtfuld Team-Sunweb cykel (Giant) for hele perioden. Cyklen er udstyret med en Garmin cykelcomputer (GPS).

Guidede ture

Vil du hellere cykle sammen med en af vores guider? Så bestil vores guidede cykelture. Vores crew tager dig hver dag med til de smukkeste steder i området. Grupperne inddeles efter niveau, så du kan følges med andre på samme niveau.

Cykeltransport

Vil du hellere køre på din egen cykel? Så vælg muligheden “cykeltransport” i trin 2. Via en specialiseret transporttjeneste kan du få din cykel bragt til destinationen og hjem igen.

Deltagere

Indtast dine oplysninger om deltager antal, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegninger.

(fra 17 år)
(2-16 år)
(0 til 1 år)