Rejsebetingelser Sunweb Rejser

Hvis du foretager en booking, betyder det, at du accepterer Sunweb Rejsers betingelser. Det er derfor vigtigt, at du læser disse betingelser grundigt, før du foretager en booking. Sunweb Rejser tager det for givet, at du har læst forsikringsbetingelserne grundigt, før du tegner en forsikring. Sunweb Rejser går også ud fra, at du har læst rejseinformationen, der står på hjemmesiden. Nedenfor finder du de forskellige betingelser, som Sunweb Rejser har.

Udelukkelse af fortrydelsesret
Tilbuddet fra rejseorganisatoren er uforpligtende og kan tilbagekaldes, hvis dette skulle blive nødvendigt. Det er tilladt at tilbagekalde ifm. at rette fejl i beregningen af rejsebeløbet eller andre fejl som er opstået. Tilbagetrækningen skal udføres så hurtigt som muligt, dog senest 8 (rejser til Europa og Middelhavslandene) henholdsvis 16 (rejse til andre rejsemål) kontortimer efter godkendelse og med oplysning om begrundelsen. Den rejsende er i dette tilfælde berettiget til fuld refusion af eventuelle betalte beløb.

Indlysende fejl
Indlysende fejl og mangler er ikke bindende for rejseorganisatoren. Sådanne fejl og mangler vil blive vurderet fra det overordnet synspunkt. Ved enhver tvist henvises til øvrige rejsebetingelser.

Læs her Sunweb Rejsers rejsebetingelser

Læs her rejseinformationen

Almene betingelser for afbestillingsforsikring

Almene betingelser for Enkeltrejseforsikring

Almene betingelser for Årsrejseforsikring

Deltagere

Indtast dine oplysninger om deltager antal, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegninger.

(fra 17 år)
(2-16 år)
(0 til 1 år)