Kontakt os på telefon: 70 22 04 62

Camping Domaine des Chênes Verts 2017

Tilbage

Så vi kan vise dig den rigtige pris.

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Camping Domaine des Chênes Verts 2017

Campingplads Domaine des Chenes Verts ligger i hjertet af Périgord Noir, nær Dordogne-floden, hvor I kan leje kano og kajak under din ferie. Lidt længere væk finder I den berømte by Serlat, der også er et besøg værd.

Campingpladsen er omgivet af smukke grønne landskaber, og byder på masser af aktiviteter til de dage, hvor I ikke har lyst til at gå for langt væk. Pladsen har to swimmingpools med vandrutsjebaner, og mulighed for både volleyball, basket, boccia og bordtennis. I højsæsonen er der miniklub for børnene med minizoo, og mulighed for at afprøve fx bueskydning og vandpolo.

Domaine des Chenes Verts har sin egen snackbar og pizzaria, hvor I kan få stillet den lille eller lidt større sult, hvis I ikke lige har lyst til at lave noget selv. Der forefindes også et supermarked til de mest almindelige indkøb, men ellers byder Serlat på masser af shoppingmuligheder under jeres ferie, ligesom I også finder gode spisemuligheder i byen.

Læs mere

  • Masser af aktiviteter
  • Miniklub for børnene
  • Tæt på Dordogne-floden

Faciliteter

  • Reception
  • Trådløs internet internethjørne (mod betaling)
  • Eksklusiv sengelinned & håndklæder
  • Campingbutik

Flere faciliteter

Beliggenhed og omgivelser

Afstand til centrum ca. 7,0 kilometer; Sarlat: ca. 7 kilometer

Læs mere

Forplejning

Vis priser & bestil
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6132007


Deltagere

Indtast dine oplysninger om deltager antal, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegninger.

(fra 17 år)
(2-16 år)
(0 til 1 år)