Kontakt os på telefon: 70 22 04 62

Så vi kan vise dig den rigtige pris.

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Camping Palavas

Hundrede meter fra stranden, lige under Montpellier, ligger Camping Palavas. Hvis du forlader campingpladsens område er du stort set direkte på stranden. Du behøver derfor ikke at vandre via smalle strandveje for at hoppe i havet.

Camping Palavas er også kendt for sine swimmingpools og vandrutchebanerne.Poolområdet er 350 m2! Børnene kan nemt bruge en hel dag her. For de lidt større børn er der også nok at gøre. Har du altid villet surfe, stå på jetski eller kitesufe? Så kan du tage timer her. På stranden står de altid klar til at hjælpe dig.

Montpellier er helt sikkert et besøg værd. Byen bliver ofte kaldt fir det lille Paris i syden og har endda sin egen triumfbue. I centrum finder du historiske bygninger, og især de to operahuse med kun 400 meter fra hinanden er populære. Det historiske centrum er formet af smalle gader og pladser. Den mest kendte pplads er Place de la Comédie. Et par gange om ugen kan du her finde gademusikanter og gadekunstnere.

Læs mere

  • Tæt på Montpellier
  • Direkte ved havet
  • Stort poolområde
  • Brusende centrum

Faciliteter

  • Reception (åbne fra 08:30 - 12:00 og fra 14:30 - 19:00, åbne fra lørdag 4 juli 2015 til lørdag 29 august 2015 fra 08:00 til 12:00 og fra 14:00 til 20:00)
  • Trådløs internet internethjørne
  • Husdyr tilladt
  • Plads på parkeringspladsen: gratis

Flere faciliteter

Beliggenhed og omgivelser

Ved havet (ingen strand)

Læs mere

Forplejning

Vis priser & bestil

Gæstebedømmelse

baseret på 0 oplevelser, Se den detaljerede gæstebedømmelse

Ingen anmeldelser endnu

Denne indkvartering har været booket af

Alenerejsende
0%
Unge par
100%
Ældre par
0%
Familier med små børn
0%
Familier med større børn
0%
Vennegrupper
0%
Øvrige grupper
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=149704


Deltagere

Indtast dine oplysninger om deltager antal, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegninger.

(fra 17 år)
(2-16 år)
(0 til 1 år)