Kontakt os på telefon: 70 22 04 62

Så vi kan vise dig den rigtige pris.

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Centro Turistico Serenella

Serenella ligger direkte ved den lækre og børnevenlige sandstrand i Rosolina Mare på adriaterhavskysten i Italien, kun ca. 70 km syd for Venedig. Rosolina er en rigtig italiensk badeby med alt, hvad der hører til af butikker, barer og restauranter. Serenella er et relativt enkelt feriecenter, som byder på rækkebungalower med store, overdækkede terrasser. I selve feriecentret finder du en stor legeplads til børnene, men du har gratis adgang til det nærliggende feriecenter Rosapineta, hvor du under hele dit ophold kan benytte Rosapineta’s mange faciliteter inkl. swimmingpoolene (både til voksne og børn), som ligger direkte ved stranden. Herudover er der 3 restauranter/pizzeriaer, cafeteria, fitnessrum, tennis, fodbold, minifodbold, beachvolley og basket. De unge i familien vil nok også bruge en del tid i forlystelsesarkaden med bowling, spillemaskiner o.a.

Som nævnt ovenfor er Venedig et oplagt udflugtsmål, men snyd ikke dig selv for et besøg i det smukke Ravenna med de fantastiske mosaikker eller til Romeo og Julies Verona med den imponerende romerske arena.

Læs mere

  • Gratis brug af faciliteter hos Rosapineta
  • Mulighed for mange udflugter i området
  • Direkte ud til stranden

Forplejning

Vis priser & bestil

Gæstebedømmelse

baseret på 0 oplevelser, Se den detaljerede gæstebedømmelse

Ingen anmeldelser endnu

Denne indkvartering har været booket af

Alenerejsende
0%
Unge par
0%
Ældre par
0%
Familier med små børn
0%
Familier med større børn
100%
Vennegrupper
0%
Øvrige grupper
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=37718


Deltagere

Indtast dine oplysninger om deltager antal, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegninger.

(fra 17 år)
(2-16 år)
(0 til 1 år)