Kontakt os på telefon: 70 22 04 62

Så vi kan vise dig den rigtige pris.

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Castellaro Golf Resort (hotel)

6,8

Castellaro Golf Resort ligger lidt afsidiges i bjergene, i den vestlige spids af den italienske Riviera. Komplekset er smukt omgivet af en 9-hullers golfbane og smuk natur. Tilmed kan Castellaro Golf Resort også prale af fremragende faciliteter, der nok skal gøre ferien fantastisk. Herunder tæller rummelige værelser, 2 swimmingpools og et omfattende sports- og wellnessområde.

Omkring hotellet er der ideelle forhold til vandreture og ridning, og det er også muligt at leje cykler på hotellet og komme omkring på denne måde. Rejser I med børn, er der legeplads til rådighed.

For dagsture kan det anbefales at besøge Monaco og opleve den helt særlige atmosfære i denne by, men foretrækker I at blive på hotellet, sørger restauranten på Castellaro Golf Resort naturligvis gerne for jeres måltider. Der er også vinbar til rådighed, for de der blot ønsker lettere anretninger.

Læs mere

  • Wellnesscenter
  • På golfbanen
  • Rummelige værelser

Forplejning

Vis priser & bestil
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=156814


Deltagere

Indtast dine oplysninger om deltager antal, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegninger.

(fra 17 år)
(2-16 år)
(0 til 1 år)