Så vi kan vise dig den rigtige pris.

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Camping Garda

Camping Garda er en lille, men hyggelig campingplads ved Gardasøen. Campingpladsen er anlagt i terrasser, og med bjergene i baggrunden har du en fantastisk panoramaudsigt over Gardasøen. Campingpladsen ligger i den nordlige del af Gardasøen, hvor søen er dybere, hvilket betyder at vandet er mere klart og smukt i dette område. Camping Garda har tilmed sin egen private strand neden for pladsen, som ligger gemt bag gamle oliventræer. Her vil I med sikkerhed kunne få mange hyggelige timer til at gå. Campingpladsen har sin egen swimmingpool med separat børnepool, og bliver I sultne, er her både en restaurant med traditionel italiensk mad, og en hyggelig bar hvor I kan få jer noget at drikke.

Campingpladsen ligger ca. 1,5 km fra den hyggelige by Limone sul Garda, som er en meget charmerende lille by med masser af restauranter og fortovscaféer. Limone sul Garda har en fin havnepromenade der er ideel til lange, hyggelige slentreture.

Læs mere

  • Hyggelig campingplads
  • Rolig atmosfære
  • Vidunderlig udsigt
  • Talrige udflugtsmuligheder
  • Campingplads med privat strand

Forplejning

Vis priser & bestil

Gæstebedømmelse

baseret på 0 oplevelser, Se den detaljerede gæstebedømmelse

Der er endnu ingen danske anmeldelser af denne indkvartering.

Denne indkvartering har været booket af

Alenerejsende
0%
Unge par
0%
Ældre par
12,9%
Familier med små børn
16,1%
Familier med større børn
38,7%
Vennegrupper
9,7%
Øvrige grupper
22,6%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39309


Deltagere

Indtast dine oplysninger om deltager antal, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegninger.

(fra 17 år)
(2-16 år)
(0 til 1 år)