Kontakt os på telefon: 70 22 04 62

Så vi kan vise dig den rigtige pris.

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Camping Soline

Camping Soline ligger direkte ved Adriaterhavet i den hyggelige by, Biograd Na Moru, i Dalmatien, Kroatien. Det er en meget efterspurgt campingplads, som af samme grund bliver udvidet og opdateret hvert år. Som på størstedelen af den kroatiske adriaterhavskyst er der også her en fin stenstrand ud til det glitrende, varme hav. Til Biograds hyggelige centrum, hvor der er et stort udvalg af butikker og restauranter, er der ca. 2 km. Camping Soline har et stort udbud af faciliteter og aktiviteter: Du finder reception med mulighed for opbevaring af værdisager, bar, restaurant med lækre dalmatiske specialiteter, wi-fi på udendørsområder, legeplads, bordtennis, basket- og volleyball, beachvolley, minklub og underholdning for både voksne og børn. De fine, moderne mobilhomes ligger i skyggen af pinjetræerne og er udstyret med møbleret terrasse med parasol, kaffemaskine, fjernsyn og aircondition.

Udflugtsmulighederne er rent ud sagt fantastiske. I såvel Zadar (Dalmatiens tidligere hovedstad) som Split (Kroatiens næststørste by) får du uforglemmelige oplevelser i de gamle bydele med deres historiske bygningsværker, hyggelige gågader og et myldrende café- og restaurantliv. Hertil kommer – oppe i baglandet – den smukke Krka Nationalpark med mange vandfald og en enestående natur.

Læs mere

  • Skovområde
  • Direkte ved havet
  • Stort udbud af faciliteter
  • Hyggelig familieplads

Forplejning

Vis priser & bestil
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=129428


Deltagere

Indtast dine oplysninger om deltager antal, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegninger.

(fra 17 år)
(2-16 år)
(0 til 1 år)