Kontakt os på telefon: 70 22 04 62

Så vi kan vise dig den rigtige pris.

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Camping Park Umag

7,7

CampingIN Park Umag er en ultimativ familiecamping. Her kan hele familien have en skøn ferie. Om Du vil dyrke sport, nyde solen, spille hyggelige spil eller måske det hele, så er dette stedet for dig.

Området vd campingpladsen grænser direkte til stranden. Ikke noget med at lede efter en parkeringsplads hvis du vil til havet en dag. Er dine drikkevare blevet kolde eller er du færdig med at læse i din bog, så kan du nemt gå tilbage til din mobilhome. Du kan selvfølgelig også bade i swimmingpoolen på campingpladsen.

Her er også rigeligt sports- og lege faciliteter. Der er minigolf, billiard, spillerum og en tennisbane. Underholdningsteamet organiserer i højsæsonen spændende aktiviteter for gæster i alle aldre. Her kommer ingen til at kede sig. Om aftenen kan du nemt tage ind til centrum. Vil du hellere lade bilen stå? Så kan du nemt tage en bus eller en taxa.

Læs mere

  • Perfekt beliggenhed
  • Diverse sports- og legefaciliteter
  • Ved stranden

Forplejning

Vis priser & bestil
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=193095


Deltagere

Indtast dine oplysninger om deltager antal, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegninger.

(fra 17 år)
(2-16 år)
(0 til 1 år)