Annexe Residence Kristall (Indkvartering)

Tilbage
lørdag 2 juni, 7 dage, 4 personer, Kun overnatning

Så vi kan vise dig den rigtige pris.

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Annexe Residence Kristall (Indkvartering)

8,3

Det nyrenoverede Annexe Résidence Kristall ligger i hjertet af den kendte skisportsby, Saalbach. Annexe Résidence Kristall består af rummelige 2-værelses lejligheder med plads til 4 personer. Alle lejlighederne har balkon med udsigt over byen, og er indrettet i traditionel østrigsk stil. Med en placering midt på hovedgaden, har I masser af caféer og restauranter i nærheden, og byen byder også på en masse små butikker I kan gå på opdagelse i. Med kun 50 meter til hovedliften Schattberg Xpress, er I tæt på den smukke bjergnatur, hvor I kan tage på lange vandreture og nyde den fantastiske udsigt over dalen. Lejlighederne er indrettet med et lille køkken, men har I ikke lyst til at lave mad, er det er muligt at tilkøbe halvpension. Dette foregår i den spanskinspirerede restaurant, Mango’s, der ligger i Résidence Kristall på modsatte side af gaden. Der er meget at se og opleve i området, og med en indkvartering i disse lejligheder har I fri adgang til alle gondoler og lifter i området, samt fri adgang til svømmehallen i byen. FamFunAlle indkvarteringer i Saalbach – Hinterglemm er inklusiv FamFun aktivitetspakken, så du kan opleve endnu mere på din ferie. I Saalbach – Hinterglemm kan du gratis deltage i følgende aktiviteter: 1 guidet mountainbike tur der er tilpasset dit niveau (fra...

Læs mere

FamFun er for alle der ønsker en sjov og oplevelsesrig ferie sammen med familien. Aktiviteterne afhænger af destinationen, men én ting er sikkert, du kommer ikke til at kede dig. FamFun er gratis for alle Sunwebs gæster i perioden 30. juni 2018 til 1. september 2018.

Mere information

Lyder FamFun som noget for dig og din familie, men er du i tvivl om hvilken destination du skal vælge? Så klik på linket og læs mere om hvad de forskellige FamFun destinationer har at byde på.

FamFun destinationer

Alle FamFun ferier

[ACCO_SEARCHFEATURE_FAMFUN_DESCRIPTION_BUTTOM_LEFT]

 • Nyrenoverende lejligheder
 • Fantastisk beliggenhed
 • Inkl. FamFun pakken
 • Midt i centrum

Faciliteter

 • Samlet antal etager: antal 3
 • Samlet antal bygninger: antal 1
 • Moderne indrettet
 • Reception (central reception, Residence Kristall: ca. 20 meter)

Flere faciliteter

Beliggenhed og omgivelser

 • I centrum
 • Afstand til lufthavn Salzburg: ca. 85 kilometer
 • Afstand til togstation Maishofen: ca. 14 kilometer: Zell am See: ca. 18 kilometer
 • Afstand til pengeautomat ca. 80 meter

Læs mere

Forplejning

Overnatning

Mod et tillæg på €168 per person kan du bestille halvpension for en hel uge. Middagen serveres i Restaurant Mango's, som ligger i stue-etagen i Residence Kristall 15 meter herfra.

Du kan også vælge at bestille 7x morgenmad og 5x middag i restaurant Mango's. Dette koster €150.
Vis priser & bestil
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=120138


Deltagere

Indtast dine oplysninger om deltager antal, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegninger.

(fra 17 år)
(2-16 år)
(0 til 1 år)