lørdag 2 juni, 7 dage, 10 personer, Kun overnatning

Så vi kan vise dig den rigtige pris.

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Residence Saalbach

8,4

Residence Saalbach ligger i det naturskønne område, Saalbach i Østrig. Saalbach er et kendt skiområde, men forvandles til at sandt vandreparadis om sommeren. I kan tage den nærliggende lift, Bernkogelbahn op til toppen, hvorfra I kan begive jer ud på smukke vandre- og cykelture.Lejlighedskomplekset er placeret midt i byen, og har plads til både store og små familier. Lejlighederne er indrettet med køkken, så I har mulighed for at lave mad hjemme, men ønsker I at spise ude, har Saalbach et fint udvalg af caféer og restauranter, hvor I kan få stillet sulten. Alle lejligheder har balkon eller terrasse, hvorfra du kan nyde morgenkaffen med udsigt over Saalbach. Der er masser at se og lave i Saalbach, så I har rig mulighed for en god og oplevelsesrig ferie. Vi anbefaler Residence Saalbach til dig, der sætter pris på komfortable og rolige omgivelser.FamFunAlle indkvarteringer i Saalbach – Hinterglemm er inklusiv FamFun aktivitetspakken, så du kan opleve endnu mere på din ferie. I Saalbach – Hinterglemm kan du gratis deltage i følgende aktiviteter: 1 guidet mountainbike tur der er tilpasset dit niveau (fra 1.60 m) 1 overnatning i traditionel bjerghytte, inkl. morgenmad SUP (Stand Up Paddling) på bjergsøen Ubegrænset brug af FamFun PlayStation Det præcise program udleveres ved ankomst, o...

Læs mere

FamFun er for alle der ønsker en sjov og oplevelsesrig ferie sammen med familien. Aktiviteterne afhænger af destinationen, men én ting er sikkert, du kommer ikke til at kede dig. FamFun er gratis for alle Sunwebs gæster i perioden 30. juni 2018 til 1. september 2018.

Mere information

Lyder FamFun som noget for dig og din familie, men er du i tvivl om hvilken destination du skal vælge? Så klik på linket og læs mere om hvad de forskellige FamFun destinationer har at byde på.

FamFun destinationer

Alle FamFun ferier

[ACCO_SEARCHFEATURE_FAMFUN_DESCRIPTION_BUTTOM_LEFT]

 • Moderne lejligheder
 • God beliggenhed
 • Tæt på centrum

Faciliteter

 • Klasse: luksus
 • Moderne indrettet
 • Reception (åbne fra 08:30 - 10:00 og fra 16:00 - 18:30)
 • Elevator (antal 2)

Flere faciliteter

Beliggenhed og omgivelser

 • I centrum
 • Afstand til lufthavn Salzburg: ca. 85 kilometer
 • Afstand til togstation Zell am See: ca. 18 kilometer
 • Afstand til nærmeste (mini)supermarked ca. 200 meter

Læs mere

Forplejning

Overnatning

Vis priser & bestil
8,4

Gæstebedømmelse

baseret på 0 oplevelser, Se den detaljerede gæstebedømmelse

Der er endnu ingen danske anmeldelser af denne indkvartering.

Denne indkvartering har været booket af

Alenerejsende
0%
Unge par
0%
Ældre par
0%
Familier med små børn
18,8%
Familier med større børn
43,8%
Vennegrupper
6,2%
Øvrige grupper
31,2%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=40879


Deltagere

Indtast dine oplysninger om deltager antal, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegninger.

(fra 17 år)
(2-16 år)
(0 til 1 år)